Kredietclaim

Banken zoals ABN AMRO hebben jarenlang te veel rente in rekening gebracht bij klanten met een doorlopend krediet. Hetzelfde gebeurde bij klanten die gebruik maakten van de mogelijkheid om rood te staan op hun betaalrekening. Kenmerkend voor deze kredietvormen is dat klanten een variabele rente betalen. Deze rente is afhankelijk van de marktrente en kan na het afsluiten van het krediet omhoog of omlaag gaan. Bij ABN AMRO bleef de rente hoog, ook toen de marktrente daalde. Mogelijk speelt dit ook bij andere banken. Dat zijn wij aan het onderzoeken.

logos-kredietclaim

Doe mee

Heb jij een doorlopend krediet of heb je in het verleden zo’n krediet gehad? Of maak je gebruik van de mogelijkheid om rood te staan? Dan betaal je mogelijk te veel rente en heb je recht op terugbetaling. Doe mee en meld je gratis bij ons aan.

Na je aanmelding houden wij je via onze nieuwsbrief op de hoogte van de ontwikkelingen. Je ontvangt de nieuwsbrief 4 tot 6 keer per jaar. Op een later tijdstip kan jou een aanbod voor deelname aan de claim op basis van no cure no pay worden gedaan.

Aanmelden met een krediet van ABN AMRO, Alfam (waaronder Defam en Credivance) of ICS is per 5 september 2021 niet meer mogelijk.

Kredietclaim in Kassa

TV programma Kassa heeft op 28 november 2020 aandacht besteed aan ons onderzoek naar de woekerrentes bij banken. Kijk het item hier terug:

kredietclaim-in-kassa