Wat moet ik doen?

Heb je snel je rijbewijs nodig? Of heb je extra kosten moeten maken, omdat door de lange wachttijden van het CBR je rijbewijs niet op tijd wordt verlengd of je geen rijexamen kon doen? Dan kun je het volgende doen.

Rijbewijs snel nodig?

Heb je je rijbewijs snel nodig, bijvoorbeeld voor je beroep? Neem dan contact op met het CBR via telefoonnummer 088-227 77 00. Je kunt dan mogelijk voorrang krijgen.

Schade geleden?

Neem eerst contact op met het CBR om daar compensatie te vragen voor je extra gemaakte kosten. Ook als je inmiddels je rijbewijs hebt gekregen, kun je compensatie vragen voor de extra kosten die je hebt moeten maken. Het CBR vergoedt op dit moment geringe bedragen.

Kom je er bij het CBR niet uit of worden de kosten niet of niet volledig vergoed? Meld je dan bij ons. Aanmelden is gratis. Wij verzamelen alle aanmeldingen en gaan de mogelijkheden onderzoeken om collectief compensatie te krijgen voor alle gedupeerden. Dit proberen we eerst in overleg met het CBR te doen. Lukt dit niet, dan starten wij een procedure. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

Meld je gratis aan >>

Wij verzamelen alle aanmeldingen en onderzoeken of we collectief compensatie kunnen krijgen voor alle gedupeerden.