Vlucht Claim Service

Problemen met je vlucht?

Regelmatig komt het voor dat er problemen zijn met een vlucht. Met onze Vlucht Claim Service kunnen wij je helpen bij het verkrijgen van compensatie! Maar je kunt er ook voor kiezen het zelf te proberen via de vliegtuigmaatschappij.

Is je vlucht vertraagd of geannuleerd, heb je je aansluiting gemist, is je vluchtschema gewijzigd of ben je geweigerd op je vlucht? Dan heb jij mogelijk recht op compensatie volgens de Europese verordening nr. 261/2004. Vaak beroepen vliegtuigmaatschappijen zich ten onrechte op bijzondere omstandigheden of overmacht. Doordat de specialisten precies weten wat is toegestaan, nemen wij het werk uit handen en zorgen wij ervoor dat je niet onterecht wordt afgewezen. Meld je vlucht claim bij ons aan en wij regelen voor jou de compensatie.

No cure no pay

Wanneer je een probleem hebt met je vlucht, kun je hier gratis je vlucht laten controleren. Samen met het in vliegtuigclaims gespecialiseerde bedrijf EUclaim gaan wij na of jij recht hebt op compensatie. Je krijgt gratis en vrijblijvend advies. Na het indienen van de claim, wordt de vlucht handmatig nogmaals gecontroleerd. Na dit onderzoek wordt de claim ingediend bij de luchtvaartmaatschappij. Jij betaalt alleen wanneer je een compensatie ontvangt, dan houdt EUclaim 29% daarvan in (plus €26 administratiekosten). Volgt er geen compensatie, dan betaal je helemaal niets. Je loopt dus geen financieel risico.

Wat moet je doen?

Meld je hier aan. Houd je vluchtnummer en reisdocumentatie bij de hand en controleer of je recht hebt op een vergoeding. Na het indienen van de claim kun je je reisdocumenten uploaden. Na het aanmelden word je op de hoogte gehouden van de status van je claim via het online dossier.

Problemen met jouw vlucht?

Bij meer dan 3 uur vertraging heb je al recht op een vergoeding. Dit kan oplopen tot € 600 per persoon.

Meld je nu aan!