In een paar klikken opkomen voor je recht

Wanneer je bent benadeeld als consument dan wil je graag een rechtvaardige vergoeding. Gelukkig hebben wij een scherp oog voor recht. Want wanneer consumenten op grote schaal worden benadeeld, dan komt de Consumentenbond Claimservice in actie.

Je kunt je makkelijk en gratis aanmelden voor een eerlijke vergoeding. Wij gaan dan voor jou, en alle anderen die zijn benadeeld, aan het werk om je recht te halen.

Hoe werkt het?

Wij verenigen online de mensen die door een partij zijn benadeeld. Op deze manier maken wij er een collectieve actie van. Want samen sta je sterker.

Als eerste gaan we in gesprek met die partij. Wij hopen er dan samen uit te komen en het bedrijf te bewegen naar een redelijke vergoeding.

Wanneer dit niet gebeurt, starten wij een rechtszaak. Dit betekent dat wij juridische middelen inzetten om het bedrijf op andere gedachten te brengen. Zo is recht voor iedereen binnen handbereik.

Waarom een collectieve actie?

In je eentje maak je geen schijn van kans tegen de macht van grote partijen. Het is heel moeilijk om je gelijk te halen.

Je wordt vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Daarbij komt nog dat je onbekend bent met de werkwijze van deze grote partijen.

Een professionele partij die groter en machtiger is en beschikt over dure advocaten. Je komt daardoor geen steek verder.

Daarom zijn wij er om je te helpen. Wij hebben ervaren specialisten in collectieve rechtszaken om ervoor te zorgen dat je een rechtvaardige vergoeding krijgt.

Wat houdt een schikking in?

Geen risico met no cure no pay

Wij snappen dat wanneer je bent benadeeld je al tegen genoeg problemen bent aangelopen. Je wilt niet nog meer risico’s nemen.

Daarom werken wij op basis van no cure no pay. Als er geen voordeel voor je wordt behaald, dan hoef je ook niks te betalen. Alleen bij een positief resultaat, vragen wij een vooraf afgesproken percentage.

Ons tarief verschilt per actie. Dit hangt onder meer af van de hoogte van de schade, het aantal benadeelden en de hoeveelheid werk die wij moeten verzetten.

Denk hierbij aan onderzoek om de zaak te onderbouwen en economische analyses om de zaak overtuigend te bewijzen. Gemiddeld ligt het percentage rond de 15%. Wij laten je dit altijd vooraf weten.